Tko je Avery Berkel?

Avery Berkel je među top 3 proizvođača vaga u svijetu sa više od 150 godina tradicije.
Kompanija je osnovana u Birminghamu 1731. Akvizicijom 1896 godine postaje vlasnik Soho ljevarstva James Watt & Co.
1979 godine postaje dio General Electric Company (GEC sada Marconi SPS) i uspješno prelazi sa mehaničke na elektronsku tehnologiju vaganja.
Spajanjem sa tvrtkom Tronix 2000 godine Avery jača svoju poziciju na tržištu Ujedinjenog Kraljevstva.
Nakon što su ih impresionirali svojim uspjehom i visokim tržišnim udjelom u Europi u rujnu 2007 postaje dio ITW-a, $ 18 milijardi vrijedna tehnološka globalna  grupacija.

Zašto Avery Berkel?

Avery je trenutno potpuno usmjeren na razvoj rješenja za vaganje svježe hrane u trgovini i odjele pre-pakiranja. Nudi veliki izbor vaga, od klasičnih modela sa konfigurabilnim tipkovnicama do zaslona osjetljivih na dodir te ekranima za kupce u svrhu boljeg marketinga ( oglašavanje, recepti, proizvodi na akciji ...).
Avery Berkel sustave za vaganje trenutno koristi gotovo pola trgovačkih lanaca u svijetu zahvaljujući njihovom inovativnom dizajnu i visokim performansama.

Proizvodi

Avery sustavi za vaganje u maloprodaji su podijeljeni u 3 serije i one se razlikuju po cijeni, kvaliteti i karakteristikama, od najosnovnijih modela IM do onih naprednih digitalnih vaga sa modernom tehnologijom i najnovijim Avery Berkel patentom Value Max-level optimizer. Pored brojnih nagrada za kvalitetu i funkcionalnost proizvoda, Avery Berkel je za svoje novije XM i XT serije vaga dobio i prestižnu nagradu za dizajn. Samo neki od poznatih korisnika Avery proizvoda su trgovački lanci Tesco, Sansbury’s i Asda .

M.A.I. Solution & Avery Berkel

M.A.I. Solutions je 2012 godine postao Avery Berkel partner za regiju. Cilj i misija je ponuditi domaćem tržištu proizvode i sustave visoke kvalitete i mogućnosti i time ispuniti sve zahtjeve u maloprodaji. Kao distributer za regiju M.A.I. Solutions svojim korisnicima nudi sve proizvode iz trenutne ponude Avery sustava za vaganje u maloprodajnim okruženjima kao i neophodan servis. Sve dodatne informacije i karakteristike o proizvodima saznajte na   http://mai.hr/proizvodi-i-usluge/proizvodi/avery-berkel-pametne-vage/  ili pošaljite upit mailom na info@mai.hr.

Natrag Natrag na novosti