Tvrtka M.A.I. Solutions osnovana je 1993. u Rijeci.

Bavimo se razvojem, implementacijom i održavanjem NCR programskih rješenja i distribucijom hardvera.

Nakon više od 20 godina rada kao NCR partner za Adriatic regiju, možemo reći da smo obogatili tržište sa vrhunskim softverskim rješenjima i opremom.

Naš portfolio možemo podijeliti na 4 osnovne skupine:

  • Razvoj softverskih rješenja (front END POS Solution, ERP)
  • Implementacija softverskih rješenja
  • Održavanje softverskih rješenja
  • Konzultacijske usluge

Ostali smo usko specijalizirani za maloprodaju kao granu s kojom je M.A.I. Solutions krenuo u ovu poslovnu avanturu prije dvadeset i više godina.

Pokretač našeg uspjeha je prvenstveno timski rad, edukacija, stručan kadar i prijateljska atmosfera, a rezultati su kvalitetna rješenja, stručna podrška i zadovoljni korisnici.

POLITIKA KVALITETE I INFORMACIJSKE SIGURNOSTI

M. A. I. Solutions bavi se razvijanjem, implementiranjem i održavanjem programskih i hardverskih rješenja za kompletni supply chain. Nakon više od dva desetljeća rada, s ponosom možemo reći kako smo tržište obogatili vrhunskim softverskim rješenjima i opremom. 

Pokretači našeg uspjeha prvenstveno su timski rad, kontinuirana edukacija, stručni kadar i prijateljska atmosfera. Sve navedeno rezultira kvalitetnim rješenjima, stručnom podrškom i, u konačnici, zadovoljnim korisnicima. 

Upravo nam je zadovoljstvo naših korisnika na prvome mjestu. Kako bismo im kontinuirano mogli isporučivati visoko kvalitetne proizvode i/ili usluge, u okruženju povjerenja i povećane informacijske sigurnosti, odlučili smo svoje poslovanje uskladiti sa zahtjevima međunarodnih normi ISO 9001 i ISO/IEC 27001. 

Svoj smo integrirani sustav upravljanja kvalitetom i informacijskom sigurnošću izgradili na temeljima načela neprestanog poboljšavanja. Ovo znači da kontinuirano tražimo načine da naši poslovni procesi i naši zaposlenici postanu bolji, kako bi naš rad bio djelotvorniji i učinkovitiji. 

Kroz naš integrirani sustav upravljanja, kontinuirano prepoznajemo zakonske i druge zahtjeve za kvalitetu i informacijsku sigurnost, te osiguravamo da smo s njima pravovremeno usklađeni u svim segmentima poslovanja. Ne dopuštamo da naš rad ugrozi povjerljivost, dostupnost i/ili integritet podataka naših kupaca, zaposlenika i/ili partnera. U tu svrhu, sustavno prepoznajemo, ocjenjujemo, vrednujemo i ublažavamo rizike za kvalitetu i informacijsku sigurnost. 

U sklopu našeg integriranog sustava upravljanja, redovito postavljamo ambiciozne, mjerljive i ostvarive ciljeve kvalitete i informacijske sigurnosti. Pažljivo planiramo njihovo postignuće, a ciljeve naših poslovnih procesa usklađujemo sa sveukupnim ciljevima poslovanja. Ovime postižemo da je sve što radimo – usmjereno na naše kupce. 

Mario Malinar, Direktor.