M.A.I. Solutions, sa više od 25 godina iskusta u retail-u, stvorio je tim stručnjaka koji vam mogu pomoći unaprijediti vaše poslovanje. Uz hardware i software, MAI Solutions nudi i kvalitetne konzultacijske usluge.

Na tržištu karakteriziranim sve bržim tehnološkim razvojem i vrlo žestokom konkurencijom među igračima u sektoru, analiza ponašanja potrošača u trgovini nikada nije bila tako važna.

Putem niza kalkulacija, statističkih podataka i anketa donosimo Vam konkretne informacije o onome što možda ne nudite ili ne nudite dovoljno, ili onome što nudite a nije potrebno.
Uz pomoć vrhunskog software i niza drugih procesa pomoći ćemo Vam izgraditi bolju strategiju vašega poslovanja. Štoviše, uz navedene analize i našim timom stručnjaka proučavamo najbolja prilagođena rješenja za svaku trgovinu, nudimo konzultacije u područjima marketinga, store transformation-a, treninga djelatnika, visual marketinga, store layout-a, itd.

Analiza u trgovini osnovi je proces traženja relevantnih podataka i te analize mogu pomoći trgovcima da predlože inovativne, zanimljive i smislene kupovne doživljaje te ugradnju najnovijih tehnoloških inovacija u svoje trgovine.

Obratite nam se sa povjerenjem i predstavite nam vaš problem.