M. A. I. Solutions bavi se razvijanjem, implementiranjem i održavanjem programskih i hardverskih rješenja za kompletni supply chain. Nakon više od dva desetljeća rada, s ponosom možemo reći kako smo tržište obogatili vrhunskim softverskim rješenjima i opremom.

Pokretači našeg uspjeha prvenstveno su timski rad, kontinuirana edukacija, stručni kadar i prijateljska atmosfera. Sve navedeno rezultira kvalitetnim rješenjima, stručnom podrškom i, u konačnici, zadovoljnim korisnicima.

Upravo nam je zadovoljstvo naših korisnika na prvome mjestu. Kako bismo im kontinuirano mogli isporučivati visoko kvalitetne proizvode i/ili usluge, u okruženju povjerenja i povećane informacijske sigurnosti, odlučili smo svoje poslovanje uskladiti sa zahtjevima međunarodnih normi ISO 9001 i ISO/IEC 27001.

Svoj smo integrirani sustav upravljanja kvalitetom i informacijskom sigurnošću izgradili na temeljima načela neprestanog poboljšavanja. Ovo znači da kontinuirano tražimo načine da naši poslovni procesi i naši zaposlenici postanu bolji, kako bi naš rad bio djelotvorniji i učinkovitiji.

Kroz naš integrirani sustav upravljanja, kontinuirano prepoznajemo zakonske i druge zahtjeve za kvalitetu i informacijsku sigurnost, te osiguravamo da smo s njima pravovremeno usklađeni u svim segmentima poslovanja. Ne dopuštamo da naš rad ugrozi povjerljivost, dostupnost i/ili integritet podataka naših kupaca, zaposlenika i/ili partnera. U tu svrhu, sustavno prepoznajemo, ocjenjujemo, vrednujemo i ublažavamo rizike za kvalitetu i informacijsku sigurnost.

U sklopu našeg integriranog sustava upravljanja, redovito postavljamo ambiciozne, mjerljive i ostvarive ciljeve kvalitete i informacijske sigurnosti. Pažljivo planiramo njihovo postignuće, a ciljeve naših poslovnih procesa usklađujemo sa sveukupnim ciljevima poslovanja. Ovime postižemo da je sve što radimo – usmjereno na naše kupce.