Zašto M.A.I. Solutions?

Projektiramo, implementiramo i održavamo informacijske sustave temeljene na naprednim tehnološkim rješenjima vodeće svjetske kompanije.

Naš tim vrhunskih inžinjera radi na razvoju najsloženijih sustava za domaće i strana tržišta.

Uvježbani help-desk tim na raspolaganju je našim korisnicima sve dane u tjednu i blagdanima.

Ukoliko niste sigurni na koji način krenuti sa implementacijom novoga sustava ili trebate ideju na koji način unaprijediti svoj poslovni sustav, tu su naši stručnjaci iz područja prodaje i konzultinga koji će na najbolji način optimizirati vaš sustav.

Iza nas je stotine projekata, višegodišnje iskustvo, iskusan poslovni tim i svjetski poznat partner. Zahvaljujući našoj metodologiji rada, prijateljskoj atmosferi, dobrom poznavanju potreba i tržišta, možemo ponuditi nadasve kvalitetnu uslugu i rješenja.

Politika tvrtke

Naša vizija je biti prvi izbor i sinonim kvalitete. Definiramo standarde izvrsnosti kroz softverska rješenja koja kreiramo i stvaramo pozitivno radno okruženje. To je naša misija.

U poslovanju se vodimo vrijednostima koje oslikavaju našu misiju i viziju te nas čine sigurnom, prepoznatljivom i pouzdanom IT tvrtkom.

Naša vizija je biti vodeća tvrtka i isporučitelj ICT rješenja u regiji.

Uprava M.A.I. Solutions definirala je politiku tvrtke koja:

  • Njeguje vrijednosti koje su dio njene poduzetničke kulture
  • Stvara rješenja koja pozitivnu utječu na poslovno okruženje, optimizira resurse i kroz napredne tehnologije utječe na interne procese poslovanja
  • Koristi sve resurse za informacijsku sigurnost tvrtke i korisnika
  • Djeluje promišljeno po pitanju očuvanja okoliša
  • Dostupna je svim zaposlenicima i osobama koji rade za i u ime organizacije