Zebra robusni skener DS360-SR 1D/2D

Zebra ultra robusni skener DS3600-SR 1D/2D

 

DS3600-SR spada u novu kategoriju proizvoda. Ultra robusni skener postoji u bežičnoj i standardnoj verziji. Posjeduju nepropusnu zaštitu od prašine, otporni su na prskanje i hidroizolirani na IP67 pomoću IP65 zatvorenog postolja za robusno bežično rješenje. Uređaj je namjenjen za rad i u najekstreminijim uvjetima.

Pposjeduju izvandredan skener koji očitava sve kodove bilo da su oštećeni, prljavi ili loše otisnuti. Korisnici mogu skenirati bilo koji 1D ili 2D crtični kod onom brzinom koliko često mogu povući okidač čitača. Sa 30% više radnog dometa lako je uhvatiti udaljene crtične kodove. Čak i ako su crtični kodovi oštećeni, prljavi ili loše ispisani, nema problema - ovaj inteligentni skener može sve to podnijeti.

Zahvaljujući besplatnim Zebra alatima upravljanje ovim skenerima ne može biti jednostavnije. Skenere je moguće daljinski konfigurirati i nadograditi, pravilno oblikovati podatke za trenutni prijenos u poslovne aplikacije, nadzirati statistiku baterija za bežične modele i još mnogo toga.

Područje upotrebe:

  • upravljanje skladištem
  • proizvodnja

Tehničke specifikacije

Battery

PowerPrecision+ 3100 mAh Li-Ion rechargeable battery
(For cordless models)

 

Drop Tolerance

Withstands multiple 10 ft. / 3.0 m drops to concrete

 

Scanning Technology

Array Imager

 

Decoding Capability

1D & 2D

 

Sealing

Scanner: IP65 and IP68

Cradle: IP65