Joya Touch

Ručni terminal za Self-scanning Joya Touch

Višenamjenski uređaj Joya Touch omogućuje da se aplikacije okrenute potrošačima kao što su Self-Shopping, Busting Queue i Registry Gift mogu koristiti ​​na istom uređaju kao i operativne aplikacije kao što su nadopuna polica, kontrola zaliha, pad cijena, provjere cijena i još mnogo toga.

Sa dva dostupna oblika uređaja (ručni i držač pištolja), trgovci mogu primijeniti konfiguracije uređaja koji bi odgovarali njihovim primjenama. Promjena iz jednog oblika u drugi je brza i jednostavna.

Uređaj Joya Touch dolazi sa nekoliko inovativnih značajki kao što je prva u industriji tehnologija bežičnog punjenja, način brzog punjenja i Datalogic SoftSpot ™ tehnologija za jednostavan 'meki' okidač.

Opremljen tehnologijom, ovaj uređaj podržava Beacons za hiper-lokalizirani sadržaj, promocije i prepoznavanje lokacije. Ovaj jedinstveni ručni uređaj može povezati širok raspon bežičnih perifernih uređaja kao što su pisači i bilo koji drugi uređaji koji koriste serijski profil.

Joya Touch korisnik može personalizirati na nekoliko načina: promjenom boje gornjeg kućišta i poklopca baterije ili čak promjenom prednjeg logotipa. Pored toga, moguće je naručiti personalizirane zaštitnike zaslona s korporativnim bojama i temama ili ih prodati kao sponzorirano oglašavanje od strane proizvođača široke potrošnje.