Datalogic QuickScan I 2400 serija skenera

QuickScan I 2400 serija skenera

Lagani uređaj, ergonomičnog dizajna može očitati i najzahtjevnije barkodove.

Idealan za rad u kombinaciji sa blagajnom, QuickScan QD2400 čitač ima razvijen novi sustav kod samoga skeniranja sa jedinstvenom namjerom da se smanji vizualni stres tijekom dnevnih aktivnosti skeniranja.

QuickScan QD2400 skener očitava tipične tiskane linearne bar kodove, kao i složene 2D bar kodove prikazane na zaslonu mobilnog uređaja ili loyalty kartica. QD2400 čitač omogućuje brzo i pouzdano skeniranje zahvaljujući elegantnom i robusnom 2D skeneru.

Uz pomoć Bluetooth ® bežične tehnologije, QuickScan QBT2400 2D čitač može prenositi podatke na host kroz svoje bazne stanice, kao i na bilo koji komercijalni ili  kompatibilni Bluetooth v3.0. uređaj.  QBT2400 2D čitač može se povezati sa bilo kojim tablet uređajem koji koriste Android ili iOS operativne sustave putem Bluetooth HID profila.

QuickScan QM2400 2D čitač je idealan za rad na blagajni, inventuru, provjeru cijena, dopunu polica kao i kontrolu pristupa na sajmovima i seminarima. Patentirana Datalogic STAR tehnologija omogućava mu sigurnu i stabilnu radio konekciju bez obzira na prepreke.