HR3280 Marlin II / HR32BT Marlin

HR3280 Marlin II / HR32BT Marlin

HR3280 Marlin II / HR32BT Marlin je vrhunski dock čitač za skeniranje bar-kodova. Bez obzira na vrstu bar-koda, megapikselna kamera omogućuje korisnicima skeniranje 1D i 2D bar-kodova, uključujući vrlo male i one visoke gustoće, s impresivnom brzinom i lakoćom. Korisnici u maloprodaji uživat će u snažnoj vanjštini i otpornosti na pad do 1,5 m. Sa IP42 ocjenom, uređaj je zaštićen od vode i prašine.

HR3280 Marlin II idealno je rješenje za intenzivnu upotrebu skenera u maloprodaji i logistici. Skener udobno stane u ruku bilo kojeg korisnika, smanjujući zamor dugotrajnog rada.

Usvajajući najnoviju tehnologiju Bluetooth 5.0, HR32 BT Marlin u stanju je održavati jaku vezu protiv smetnji za prijenos podataka. Postižući komunikacijske udaljenosti do 50 m, Marlin savršeno radi u uskom lokaliziranom radnom prostoru gdje su žice neželjene. Tehnologija BT5.0 odabrana za HR32 BT Marlin omogućuje uparivanje do 7 skenera s jednom baznom stanicom, što omogućava koordiniranim aplikacijama skeniranja za prijenos podataka s jednog domaćina