BS10R Sepia

BS10R Sepia

BS10R Sepia može čitati širok raspon 1D i 2D barkodova s ​​izvanrednim performansama. Sa radijusom okretanja od 360 °, dizajniran je tako da udobno stane na lijevu ili desnu ruku, a da ne smeta svakodnevnim zadacima, poput nošenja kutija. Njegov je gumb okidača postavljen tako da se njime lako može rukovati jednom rukom, a ugrađeni zujalica i LED daju trenutne povratne informacije o svakom skeniranju.

Klikom na gumb BS10R Sepia se uparuje sa vašim omiljenim uređajem putem bežične tehnologije Bluetooth 4.1. Bez obzira radi li vaš sustav na sustavima Windows, Android ili iOS i koristite li tablet, pametni telefon, računalo ili neki drugi Newland uređaj, spajanje prstena za skeniranje uvijek je jednostavno. Pruža slobodu kretanja do 30 metara od domaćina i može se koristiti u načinima USB HID tipkovnice i SPP veze.

Baterija BS10R Sepia traje najmanje 8 sati, čak i kada vaše potrebe zahtijevaju stalnu Bluetooth vezu i intenzivno skeniranje. U stanju čekanja uređaj će trajati impresivnih 30 dana.