NCR Power Picking

Trgovci danas šire svoje ponude online trgovine kako bi potrošačima pružili više mogućnosti za kupovinu. Potražnja za kupnjom putem interneta raste - ali ona je jednako uspješna koliko i sposobnost trgovca da točno i profitabilno ispuni narudžbu. Online kupci su zahtjevniji od kupaca u trgovini, oni očekuju da odaberete naručene namirnice točno onako kako bi i oni sami to učinili.

Tvrtke ulažu u e-commerce platforme kao nikada do sada, dizajniraju digitalna iskustva kupovine kako bi sve bilo jednostavno za kupca. No, preuzimanje narudžbe samo je prvi korak ovog procesa, te se većina trgovaca najčešće susreće sa raznim preprekama i problemima u fazi obrade online narudžbe. NCR ima rješenje.

NCR Power Picking rješenje je koje optimizira izvršavanje online narudžbi i stvara učinkovit, organiziran, vođen postupak za vaše djelatnike, te im omogućuje da biraju, označavaju i organiziraju narudžbe točno i učinkovito. Pomoću mobilnog tableta suradnici u trgovini su usmjereni za prikup proizvoda, sa mogućnošću obrade i do osam narudžbi istovremeno. Moguće je podesiti i eventualne želje pojedinih kupaca u slučaju selekcije zamjenskih proizvoda, kvalitetu određenih artikala (npr. meso, povrće), i još mnogo toga…sve u svrhu ispunjenja visokih očekivanja online kupovine od strane kupaca. Nakon što se svaka stavka narudžbe potvrdi, NCR Power Picking generira etikete za svaki spremnik i postavi redoslijed za sakupljanje ili isporuku.

NCR Power Picking je dizajniran za rad s NCR-ovim maloprodajnim rješenjima kako bi se integrirao cjelokupni doživljaj kupovine, no isto tako moguće ga je integrirati i sa bilo koji drugim rješenjem za e-trgovinu.

Za više informacija kontaktirajte nas: info@mai.hr

PowerPick
Natrag Natrag na novosti