Početkom listopada 2014, zaključili smo novi partnerski ugovor sa kompanijom NCR, divizijom Retalix specijaliziranom za globalna rješenja u trgovini, ovoga puta za programska rješenje GEMS.

NCR Retalix GEMS    

Global  

ENTERPRISE

Merchandising & 

Supply Chain

Radi se o jednistvenom proizvodu u našem portfelju koji objedinjuje sve module jednog programskog rješenja namjenjenog maloprodaji i distribuciji.

Usluge koje se nude kroz Power Enterprise sustav primarno su namijenjene trgovcima na malo i veliko te distributerima robe brzog obrtaja (kao što su hrana, roba široke potrošnje, roba sa diskontnim cijenama, te proizvodi namijenjeni zdravlju i ljepoti). Rješenja uključuju prodaju, automatsko skladištenje i nadopunjavanje skladišta, transport, te upravljanje skladištem i B2B odnosom s klijentima. Ona povećavaju učinkovitost, pomažu u optimizaciji cijena i zaliha, te osiguravaju točnost podataka, dok je pristup podacima - ključnim za donošenje odluka i poduzimanje akcija osiguran na razini cijelog poduzeća.

Rješenja koja uvodimo pomno su odabrana i temeljena na benefitima i brzom povratu investicije  trgovcima u maloprodaji i distributerima.

Natrag Natrag na novosti