Datalogic prezentacijski skener GFS4400

Gryphon I GFS4400 2D

Čitač bar-koda sa fiksnim nosačem Gryphon ™ GFS4400 2D pruža cjelovito samostalno rješenje za OEM upotrebu u samoposlužnim kioscima, verifikatorima cijena, čitačima ulaznica, rukovanju dokumentima i medicinskim laboratorijskim aplikacijama, kao i u automatima i drugoj automatiziranoj opremi.

Dizajniran za jednostavnu integraciju, Gryphon GFS4400 2D modul pruža rješenje "plug-and-play". Konstruirano od smole s velikim utjecajem kako bi podnijelo učestalo čišćenje otapalima i otopinama za dezinfekciju, zatvoreno kućište udovoljava industrijskim standardima protiv vode i čestica kako bi osiguralo pouzdane performanse skeniranja. GFS4400 2D OEM modul ima izvanredna očitanja iz blizine, širokokutno vidno polje, visoku toleranciju pokreta, brzo čitanje, a također nudi izvrsne performanse u dekodiranju loših ili oštećenih crtičnih kodova. Kao i kod svih Gryphon čitača, i GFS4400 čitač nudi dobro očitanu vizualnu potvrdu s Datalogicovom patentiranom tehnologijom 'Green Spot'.

GFS4400 OEM modul pruža brze performanse čitanja svih uobičajenih 1D i 2D kodova, kao i poštanskih, naslaganih i kompozitnih kodova poput PDF417. Za mobilne marketinške programe ili aplikacije za prodaju ulaznica, ova model nudi i izvrsne performanse prilikom čitanja bar-kodova s ​​mobilnih uređaja.