Nedavno smo postali partneri globalne kompanije Zebra Technologies Corporation. Ovim partnerstvom obogatili smo našu ponudu opreme i rješenja za trgovinu i sva vezana polja djelatnosti (proizvodnja, manipulacija, transport, praćenje...).

Zahtjevna okruženja i značajan napredak širenja novih tehnologija osobito na polju trgovine, proizvodnje i logistike traže pouzdane uređaje i aplikativna rješenja, a Zebra je pravi izbor.

Zebra je vodeći svijetski proizvođač robusnih, mobilnih uređaja za specifične poslovne aplikacije. Ovi proizvodi se koriste u različitim industrijskim procesima, uključujući i upravljanje zalihama u skladištima i distribucijskim centrima; za terenske poslove i prodaju, uključujući kurirske usluge. U posljednjem desetljeću Zebra je napredovala na području razvoja različitih aplikativnih rješenja, uključujući i e-commerce, omnichannel, terenska prodaja, rješenja za pretragu zaliha i brojna druga. Znatno je unaprijedila prijenosna računala za skeniranje barkodova, uređaje sa ugrađenim GPS sustavom i RFID tehnologijom. 

Zebra je izgradila svijetsku reputaciju kao proizvođač naprednih tehnoloških inovacija koja  nudi kompletna end-to-end rješenja, od prijenosnih terminala i skenera do specijalnih pisača, softvera za identifikaciju, praćenje i upravljanje kritičnim sredstvima, ljudima i transakcijama.

Radi se o rješenjima koja pružaju uvid u sve, od proizvoda do vrlo preciznih operativnih podataka potrebnih za poslovanje. Novim tehnologijama i vrhunskom opremom Zebra se pozicionirala na prvo mjesto proizvođača uređaja za printanje, identifikaciju i praćenje u raznim područjima djelatnosti.

Natrag Back to the list