Novosti

Tražimo IT Helpdesk Support Specialist (m/ž) - 4 radna mjesta

Tražimo IT Helpdesk Support Specialist (m/ž) - 4 radna mjesta

M.A.I. Solutions zapošljava

M.A.I. Solutions zapošljava

M.A.I. Solutions zapošljava nove djelatnike na slijedeće radne pozicije: Java developer (m/ž), MS SQL Programer (m/ž), Helpdesk Agent (m/ž) i Terenski tehničar / serviser (m/ž)

NCR Samoposlužne blagajne u Tommy-u

NCR Samoposlužne blagajne u Tommy-u

MAI i Tommy Split TC Joker, 29.03.2017: veliki uspjeh inauguracije prve 4 samoposlužne blagajne.

Novi TC8000 Zebra ručni terminal (VIDEO)

Novi TC8000 Zebra ručni terminal (VIDEO)

Idealan za distribuciju, skladišta i proizvodnju. Brzo i učinkovito skeniranje pri svakoj situaciji. Do 33% lakši od tradicionalnih modela ručnih terminala Dizajniran za korisnika - veći ekran eliminira potrebu za naginjanjem i provjeravanjem svakog skeniranja, čime se povećava efikasnost pri svakom skeniranju Mogućnost zamjene baterije brzo i jednostavno bez isključivanja uređaja. Robusni uređaj otporan na temperaturu (-20° C do +50° C) i udarce (Corning® Gorilla® Glass).

Zebra partnerstvo

Zebra partnerstvo

Nedavno smo postali partneri globalne kompanije Zebra Technologies Corporation. Ovim partnerstvom obogatili smo našu ponudu opreme i rješenja za trgovinu i sva vezana polja djelatnosti (proizvodnja, manipulacija, transport, praćenje...). Zahtjevna okruženja i značajan napredak širenja novih tehnologija osobito na polju trgovine, proizvodnje i logistike traže pouzdane uređaje i aplikativna rješenja, a Zebra je pravi izbor. Zebra je vodeći svijetski proizvođač robusnih, mobilnih uređaja za specifične poslovne aplikacije. Ovi proizvodi se koriste u različitim industrijskim procesima, uključujući i upravljanje zalihama u skladištima i distribucijskim centrima; za terenske poslove i prodaju, uključujući kurirske usluge. U posljednjem desetljeću Zebra je napredovala na području razvoja različitih aplikativnih rješenja, uključujući i e-commerce, omnichannel, terenska prodaja, rješenja za pretragu zaliha i brojna druga. Znatno je unaprijedila prijenosna računala za skeniranje barkodova, uređaje sa ugrađenim GPS sustavom i RFID tehnologijom. Zebra je izgradila svijetsku reputaciju kao proizvođač naprednih tehnoloških inovacija koja nudi kompletna end-to-end rješenja, od prijenosnih terminala i skenera do specijalnih pisača, softvera za identifikaciju, praćenje i upravljanje kritičnim sredstvima, ljudima i transakcijama. Radi se o rješenjima koja pružaju uvid u sve, od proizvoda do vrlo preciznih operativnih podataka potrebnih za poslovanje. Novim tehnologijama i vrhunskom opremom Zebra se pozicionirala na prvo mjesto proizvođača uređaja za printanje, identifikaciju i praćenje u raznim područjima djelatnosti.

NCR FastLane SelfServ™ Blagajna Verzija 6

NCR FastLane SelfServ™ Blagajna Verzija 6

Obitelj NCR’s FastLane SelfServ™ Blagajni nudi rješenja koja će odgovarati svakom maloprodajnom okruženju. Vaši kupci će iskusiti pogodnost, brzinu, i jednostavnost dok će se vama otvoriti nove mogućnosti optimizacije procesa unutar trgovine i pružanja poboljšane usluge kupcima.

Tražimo Senior Java Developera

Tražimo Senior Java Developera

M.A.I Solutions traži iskusnog Java programera u stalni radni odnos. U naš tim želimo primiti odgovornu osobu s bogatim radnim iskustvom iz područja razvoja Java aplikacija.

NCR RealPOS™ XR5

NCR RealPOS™ XR5

NCR RealPOS™ XR5 je energetski učinkovit, bez ventilatora, multi-touch, point-of-sale (POS) terminal ukomponiran u stilizirani X-Serija all-in-one dizajn. XR5 se pokreće najnovijim Quad core Intel® Celeron® processor-based system-on-chip (SoC) tehnologijom koja korisniku daje visoku energetsku učinkovitost, niže operativne temperature, i beskompromisne performance. Rezultat je kulminacija dizajna, funkcionalnosti, i kvalitete koji nadilaze sve POS terminale na tržištu. Nakon više od 130 godina u maloprodaji, NCR je ponovno izmislio POS.

Suradnja M.A.I. Trade-a i Tropic Supermarketa

Suradnja M.A.I. Trade-a i Tropic Supermarketa

NCR Software rješenje će uvelike pomoći unaprijediti poslovne operacije I profitabilnost jednog od najvećih maloprodajnih lanaca u regiji, Tropic Supermarketa iz Banja Luke.