Kao tvrtka sa velikim iskustvom u području IT -a, više od 25 godina djelovanja osobito u Retail industriji te kao najjači developer partner u regiji prestižne globalne kompanije NCR, pružamo brzu i efikasnu implementaciju hardware i software rješenja.

Nudimo veliki izbor POS rješenja, multimedijalnih kioska, PC vaga, skenera koje ćemo u najkraćem mogućem roku implementirati u vaše prodajne/izložbene objekte te povezati sa postojećim ili novim sustavom.

Naš tim stručnjaka primijeniti će svoje znanje kako bi udovoljili vašim zahtjevima te prilagodili naša software rješenja vašim i potrebama vaših kupaca/krajnjih korisnika.

Projektiranje, postavljanje, instaliranje, sve su to dijelovi procesa koje prolazimo u suradnji sa našim korisnicima kako bi sustav funkcionirao besprijekorno.

Sve tražene instalacije naši tehničari odraditi će u večernjim/noćnim satima kako bi rad vaših objekata prošao neometano.
Locirani diljem Hrvatske i regije, naš tehnički tim će u najkraćem mogućem vremenu pristupiti početku instalacije te biti na stalnoj usluzi tijekom početka rada vašeg objekta sa novim sustavom.

Posebno obučeni tim za implementaciju programskih rješenja i inkorporaciju istih sa hardware-om, koji iza sebe ima golemo iskustvo u ovoj oblasti, jamči brzu i efikasnu integraciju sustava.