Usluge

Kupac i samo kupac….. budućnost našeg poslovanja, našeg napretka određuju upravo kupci! Vrijeme je da sve resurse zapažanja usmjerimo isključivo ka njima.

Više

24 sata svakoga dana u tjednu pružamo podršku i pomoć svojim korisnicima stručnim upravljanjem vašeg IT sustava, remote ili online pristupom.

Više

Projektiranje i izgradnja informacijskih sustava je zahtjevan i kompleksan postupak koji podrazumjeva analize, oblikovanja, razvoj i konačno implementaciju sustava.

Više

Kao tvrtka sa velikim iskustvom u području IT -a, više od 20 godina djelovanja osobito u Retail industriji te kao najjači developer partner u regiji prestižne globalne kompanije NCR, pružamo brzu i efikasnu implementaciju hardware i software rješenja.

Više

Naš tehnički tim raspodjeljen je u 5 različitih regionalnih centara kako bi u što kraćem vremenu stigli na lokaciju gdje je nastao problem/kvar. Terenski odziv je minimlanih 1 -2 h, što naravno ovisi i o gužvi u prometu te sličnim čimbenicima-višoj sili.

Više

Pored svih ostalih usluga tu je i naš servis koji vam stoji na raspolaganju. Kao ovlašteni serviser NCR i Datalogic opreme, nudimo vrhunske usluge servisiranja i održavanja istih kao i niza proizvoda drugih brendova.

Više

Nakon uspješne integracije naših rješenja posao nije gotov. Da li će sustav funkcionirati onako kako bi trebao nadasve ovisi o zaposlenicima/korisnicima.

Više