Zdravstvo

Praćenje pacijenata i laboratorijskih uzoraka u zdravstvenim ustanovama često je obavezno, a uskoro će postati neizostavno. Datalogic nudi široku liniju stolnih i ručnih skenera, i mobilnih računala posebno dizajniranih za rad s pacijentima i njihovu identifikaciju, administraciju recepata, i praćenje laboratorijskih uzoraka. 

HC_prva.png

 

Proizvodnja i distribucija medicinskih uređaja i lijekova osigurava da proizvodi koji spašavaju živote budu dostavljeni bolnicama, ljekarnama, i pacijentima za administraciju. Datalogic osigurava njihovu proizvodnju po preciznim specifikacijama svojom vizijom i sustavom označavanja koji ispravno dijeli, prati, označava, i ispituje lijekove i uređaje. Kako bi se osiguralo ispravno praćenje tih proizvoda čitavim distribucijskim lancem potrebni su Datalogic skeneri i mobilna računala. Ti uređaji očitavaju i potvrđuju broj pošiljke, proizvodne podatke, rokove trajanja, i čitav niz drugih informacija koje se pohranjuju u 2D bar-kodovima na pošiljkama, ambalažama, i proizvodima.

HC_druga.png

Datalogic je vodeći svjetski proizvođač skenera, točnije Automatic Data Capture i Industrial Automation rješenja za trgovinu, proizvodnju, transport i logistiku te zdravstvenu industriju. Skeneri, mobilna računala, softverska rješenja i mrežni sustavi neke su od usluga i proizvoda koje nudimo zajedno sa Datalogicom. Inovativne nove tehnologije poput ‘Green spot’ ili 2D skenera i niz drugih mogućnosti zadovoljiti će potrebe brojnih korisnika iz raznih područja poslovanja.

U ponudi imamo sljedeće Datalogic skenere  za primjenu u zdravstvu i farmaceutskoj industriji:

 

Gryphon GD4100 predstavlja premium seriju ručnih skenera za aplikacije opće namjene.

Više

Ključna je svrha uređaja za skeniranje u zdravstvenoj industriji poboljšati njegu i brigu o pacijentima umanjivanjem pogrešaka prilikom propisivanja i doziranja lijekova.

Više
Elf

1D laserski skener i 2D bar kod čitač omogućuju korištenje ovoga uređaja u različitim industrijama.

Više