Reference

Osnovan 2001. godine, kroz lanac od čak 65 prodajnih mjesta, specijalizirane i klasične prodavaonice raspoređene su na lokacijama širom grada Rijeke i prigradskih područja.

Više

Sa 420 zaposlenih djelatnika, danas jedan od vodećih proizvođača pekarskih i slastičarskih proizvoda u Rijeci i Županiji, te jedini proizvođač u Županiji u području tjestenine, mlijeka i mliječnih proizvoda, djeluje putem svojih proizvodnih pogona na desetak lokacija i vlastite trgovačke mreže. danas u sklopu vlastite trgovačke mreže ima 30-tak prodajnih mjesta u Rijeci, Kastvu, Opatiji, Matuljima, Lovranu, Čavlima, Kostreni, Kraljevici, Crikvenci i Delnicama.

Više
NTL

Grupa Narodni trgovački lanac okuplja 9 hrvatskih trgovačkih kuća koje kroz više od 1200 prodajnih mjesta posluju na području čitave Hrvatske.

Više

Pekare i slastičarne iz Poreča koje svoje proizvode na tržište plasiraju putem svojih 9 maloprodajnih centara, i kroz suradnje s 80-ak veleprodaja.

Više

Savršen doživljaj odmora u 6 luksuznih hotela u Opatiji uz najviše standarde u hotelijerstvu i kontinuirane inovacije. Idealni spoj najatraktivnijih lokacija, iznimne ljubaznosti i prijateljske atmosfere.

Više

Naturistički kamp na sjevernom dijelu rovinjske obale koji je tijekom četiri puna desetljeća svoga postojanja ime „Valalta“ pretvorio u sinonim neprijeporne kvalitete obiteljskog odmora.

Više

Pemo je vodeći dubrovački maloprodajni lanac koji sa svoje 33 trgovine djeluje u sklopu Narodnog trgovačkog lanca.

Više

Trgovačko društvo iz Slunja koje kroz svojih 15 poslovnih jedinica izvršava osnovne djelatnosti maloprodaje prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, veleprodaje, ugostiteljstva, pekarske proizvodnje i prijevoza robe.

Više

Plodine d.d. su osnovane 1993. godine sa sjedištem i upravom u Rijeci. Sadrže ukupno 74 prodajna centra pod zajedničkim nazivom PLODINE HRVATSKI LANAC SUPERMARKETA u svim većim gradovima Hrvatske.

Više

iNovine su maloprodajni lanac kioska koji uključuje preko 260 prodajnih mjesta.

Više

Mercator Grupa jedan je od najvećih i najuspješnijih trgovačkih lanaca u Jugoistočnoj Europi, koji posluje na sedam tržišta u regiji.

Više

Najveći maloprodajni lanac od preko 1300 kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda. Tisak je ujedno i distribucijska kuća koja svaki proizvod može u roku od 24 sata distribuirati na bilo koje mjesto u Hrvatskoj, 365 dana u godini.

Više

Jadrolinija je društvo za linijski pomorski prijevoz putnika i tereta sa stoljetnom tradicijom. Osnovana je 20. siječnja 1947. godine u Rijeci. Djelatnost Jadrolinije, prijevoz putnika i vozila, izrazito je sezonskog karaktera i pod velikim utjecajem turizma. U tri plovna područja – riječkom, zadarsko-šibenskom i splitsko-dubrovačkom, otoke s kopnom povezuju ukupno 33 trajekta, 8 katamarana, 3 klasična broda i 1 hidrobus.

Više

Trgovački maloprodajni lanac sa 162 trgovine koji je član NTL grupe koja posluje na području čitave Hrvatske na više od 1200 prodajnih mjesta.

Više

Postupni rast tvrtke je doveo do maloprodajnog lanca kojeg danas čini preko 300 marketa i supermarketa unutar 4 dalmatinske županije (Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske). Tvrtka trenutno zapošljava gotovo 1.800 djelatnika različitih zanimanja. Dugogodišnjim radom, stečen je i prepoznatljivi image u veleprodaji, gdje se drži vodeća uloga sa dva veleprodajno-distribucijska centra (Dugopolje i TTTS)

Više

Univerexport je najveći maloprodajni lanac u Srbiji sa preko 120 maloprodajnih objekata, 2500 zaposlenih, preko 600 artikala robne marke, vlastitom proizvodnjom, omiljenim potrošačkim online servisom za naručivanje eLAKOLIJE sa besplatnom dostavom robe, svojom domaćom farmom Bačka, kao i prepoznatljivom kvalitetnom uslugom i pristupačnim cijenama.

Više

TrgostiI d.d. sa sjedištem u Donjoj Stubici trgovačko je dioničko društvo koje se svrstava u red velikih poduzeća u trgovačkoj djelatnosti zemlje. Zauzima vodeću poziciju u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, odnosno u Krapinsko-zagorskoj županiji, a dijelom posluje u Zagrebu, Zagrebačkoj i Varaždinskoj županiji.

Više

Inditex čine osam brendova: Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe koji su dostupni u 7.000 trgovina u 91 zemlji

Više

Brand "IS"- Istarski Supermarketi d.o.o. nastao je dugogodišnjim razvojem i ulaganjem u širenje maloprodajnih trgovina robe široke potrošnje. Osnovna djelatnost je trgovina pretežno prehrambenim artiklima. Rast i razvoj Istarskih supermarketa je umjeren, ali kontinuiran i stabilan s velikim naglaskom na kvalitetu proizvoda, kvalitetu usluge i najoptimalniji odnos visoke kvalitete-vrhunske usluge-umjerene cijene.

Više

Trgovina Krk d.d. pravni je slijednik poljoprivredne zadruge Malinska osnovane 22. studenog 1945 godine i kotarskog trgovačkog poduzeća Krk osnovanog 17. travnja 1947. godine. Nakon više oblika transformacija, dioničko društvo postaje 1992. godine pretvorbom i privatizacijom društvenog vlasništva. Danas broji 53 dioničara i pripada koncernu Čakovečki mlinovi d.d.. Trgovina Krk d.d. najveći je maloprodajni lanac na otoku Krku, najvećem Jadranskom otoku, stoljetne turističke tradicije koji nosi laskavu titulu “Zlatni otok”.

Više

Već 24 godine na tržištu, kada je riječ o trgovini neprehrambenih proizvoda, trgovački lanac Pevec izdvaja se svojom prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. Prvi hrvatski trgovački lanac takvoga tipa posluje u svim krajevima Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta.

Više

Trgovački lanac Tommy utemeljen je kao trgovačko društvo 1992. godine, kada je i otpočelo s poslovnim aktivnostima u trgovini na veliko i malo.

Više

Tropic je kompanija sa najdužom tradicijom u maloprodaji na prostoru Republike Srpske koja u svojoj mreži ima 45 trgovina i zapošljava više od 1900 radnika. U 2014. godini Tropic preuzima cjelokupan udio u vlasništvu belgijskog trgovačkog lanca Delhaize BiH, te se pozicionira kao prvi domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj i treći po veličini u BiH.

Više